Kom boksen in Leiden bij de gezelligste boksschool

Bij Buddho Leiden beoefen je onder begeleiding van ervaren bokstrainers alle facetten van het boksen. Je werkt aan je bokstechniek, conditie, kracht, uithoudingsvermogen en mentale weerbaarheid. Zowel voor de jeugd als volwassenen. Leuk voor beginners, uitdagend voor gevorderden.

boksen-cross

Boksen

Wie houdt van het echte boksen en de nostalgie die daarbij hoort zit bij Buddho goed. Onze ervaren en gedreven bokstrainers maken van iedere les weer een echte boksles. Een must voor de echte boksliefhebbers.

“Handen omhoog, kin naar beneden!”

Elke groepsles boksen heeft zijn eigen focus, elke boksleraar heeft zijn eigen perspectief.

Leer bekend te raken met bokstermen als jab, hook, uppercut en leverstoot. Om er maar een paar te noemen. Maar als aspirant bokser wil je ook meer leren over techniek, voetenwerk, romp verdediging, schaduwboksen en hoe je het bereik van je stoten kan vergroten.

Ook beoefen je tijdens de groepslessen vechtstrategieën die meerdere bokselementen bevatten. Daarnaast dagen we je uit in de ring en verwacht intensieve drills op de pads.

Onze bokslessen zijn voor beginnende en ervaren boksers leuk en uitdagend.

Bokszaktraining is ideaal voor beginners, het werken aan je conditie en het oefenen van combinaties

Buddho Tip: ideale les voor aspirant leden om termen als jab, cross, spinning back fist en de ‘superman punch’ te leren kennen.

De bokszaktraining is de methode om te werken aan de opbouw en/ of het verbeteren van:

  • kracht
  • figuur
  • techniek
  • uithoudingsvermogen

Je partner is een bokszak en in een mix van ‘lekker losgaan’ en technische oefeningen bereik je snel je doelstellingen. Geen fysiek contact, dus ook geschikt voor wie wil leren boksen zonder te incasseren.

Let op: Tijdens de bokszaktraining werken we ook met stootkussens. Tijdens deze les komen leer je ook schoppen en zijn scheenbeschermers verplicht.

, schaduwboksen