Tarieven Boksen, kickboksen & MMA

All in abonnement

69,50 p/maand – maandelijks opzegbaar

49,50 p/maand – na 6 maanden opzegbaar. 

37,50 p/maand – tm 15 jaar, 6 maanden abonnement

10 lessen naar keuze

93,00 per 10-Lessenkaart – 5 maanden geldig

 

 

Drempelvrees Deal

Leer veilig en snel de basics

223,50 150,-

Je ontvangt 3 privélessen van een ervaren trainer. Samen werk je aan een eigen stappenplan toegespitst op jouw doelstellingen. Hierbij is één maand onbeperkt trainen inbegrepen. Alleen mogelijk in combinatie met een abonnement.

Je betaalt bij inschrijving eenmalig 20,- administratiekosten. Beginners kunnen bokshandschoenen en scheenbeschermers voor 4,- per les huren.

Ja, dat kan en kost eenmalig 5,-. Je zit nergens aan vast en je kunt zo ontdekken of trainen bij Buddho iets voor jou is.

Het tarief van een privéles start vanaf 60,-. Het tarief is afhankelijk van de exacte duur, wensen en het aantal deelnemers. Neem contact op voor een aanbod op maat.

Ja, dat kan en kost 15,- per les. Het tarief van de eerste les is slechts 5,-.

De looptijd van een abonnement is 6 maanden. Na deze periode loopt het abonnement stilzwijgend door. Zit je liever niet aan een contract vast? Neem dan een maandelijks opzegbaar abonnement: 60,- p/maand

De opzegtermijn van een abonnement is één maand. Zeg jij je abonnement voor het einde van de maand op? Dan mag je nog tm het einde van de daaropvolgende maand onbeperkt trainen.

Jazeker, je kunt samen met familie, vrienden, collega’s of wie dan ook workshops volgen. Deze worden naar wens en op maat samengesteld.

Het Buddho gevoel

Sporten met respect voor je tegenstander

Bij Buddho is iedereen gelijk. Van putjesschepper tot advocaat. Ongeacht religie, gender of afkomst.