Team Buddho

Conquer your fear

Onze ervaren boks-, kickboks- en MMA-leraren zorgen ervoor dat je les leuk, leerzaam en uitdagend is. Zowel voor beginners als ervaren vechtsporters.

Alberto

Kickboksleraar

Al 25 jaar beoefen ik kickboksen met heel veel plezier. En dat is wat ik belangrijk vind; plezier beleven en flink zweten.

Vanaf 10 jarige leeftijd beoefen ik karate, boksen, kickboksen, MMA en Muay Thai. Bij Buddho geef ik kickboksles aan beginners en gevorderden, waar veiligheid voorop staat en plezier de drive is.

Heb je zin om lekker te sporten en aan je zelfvertrouwen te werken? Doe lekker mee!

Jimi

MMA & Kickboksleraar

Mijn vechtsportcarrière begon met Taekwondo en Judo. Na het zien van UFC gevechten wilde ik dat ook proberen. Ik was meteen verkocht.

Naast MMA heb ik verschillende kickbokspartijen gevochten. Vanwege persoonlijke omstandigheden kon ik hier niet mee door en heb ik bij SKMO (Stichting Kickboksen & Mixed Martial Arts Opleidingen) mijn A en B diploma kickboksen behaald (Hoofd- & Jeugdtrainer).

Verder volg ik een AALO-opleiding Personal Fitness Trainer level 1, 2 & 3.

Jorgen

Boksleraar

Bijna 25 jaar geleden begonnen met boksen omdat door het snowboarden mijn schouder steeds uit de kom ging. De schouder is intussen geopereerd, boksen zal hoe dan ook blijven.

De intensiteit van bokstrainingen, de spanning van het sparren en de complexiteit van een ogenschijnlijk simpele beweging, dat is voor mij boksen!

Buddho is hard werken in een relaxte sfeer. Daarom train ik er graag!
Zie ik je binnenkort ook bij Buddho verschijnen?

Lauw

Kickboksleraar

Laat je vooral op zondagochtend op de 'old scool' methode het leplazerus zweten.

Norbert

Kickboksleraar

Lid sinds 1988 en poetst jouw conditie op tijdens bokszaktrainingen.

Siraj

Boksleraar

In mijn jeugd keek ik ninjafilms en werd ik op slag verliefd op vechtsport.

Op mijn 15e begon ik met het volgen van mijn eerste bokstrainingen. Sinds 2015 doe ik mee aan bokswedstrijden. Boksen is een strategisch en dynamisch spel met stijl en zie ik als een combinatie van schaken en dansen. Tijdens de boksles focus ik veel op techniek.

BUDDHO is gevestigd op een mooie locatie en heeft een lekkere vibe. De sfeer is open, persoonlijk en voor iedereen toegankelijk. Hierdoor geef ik met plezier en passie boksles. Ik sta voor je klaar als je beter wilt leren boksen.

Karin

Eigenaar Buddho

Heeft een zwarte band in ledenadministratie en sportschool runnen.

Frans

Eigenaar Buddho

Heb altijd al iets met vechtsporten gehad. Eerst Judo en Jiujitsu, een tijdje Tai Chi en bijna 10 jaar Krav Maga.

Op een gegeven moment ben ik bij Buddho lid geworden om MMA te beoefenen en in 2018 ontstond de mogelijkheid om Buddho over te nemen. Deze kans liet ik mij niet voorbij gaan en heb ik van mijn passie mijn werk gemaakt.

Het beoefenen van de vechtsporten, beheersing van lichaam en geest, is een levenskunst. Mijn kennis en ervaring binnen de vechtkunst deel ik graag met beginners, jong en oud. Bijvoorbeeld tijdens de ouder-kind trainingen waar ik, samen met Fleur, een enerverende training geef.